Новини та прес-релізи

«Моршинська» випустила лімітовану cерію пляшок «Міста України»


Улюблена природна вода українців ТМ «Моршинська» випустила серію пляшок з етикетками, присвячену 5 містам України. Лімітована серія покликана надихнути красою та атмосферою кожного з міст – Львова, Одеси, Харкова, Дніпра та Києва. У дизайні етикетки поєднуються три мурали, впізнавані ландшафти і логотип міста.

Природна вода «Моршинська» популярна по всій території країни. Арт-проект «Міста України» використовує етикетку як об’єкт образотворчого мистецтва, здатний зміцнити зв’язки між людьми, які живуть у різних містах, нагадати про рідне місто тим, хто переїхав, і послужити коротким оглядом яскравих і символічних муралів, що формують атмосферу українських міст сьогодні.

«Лімітована серія «Міста України» – у першу чергу, емоційний проект, у який закладено декілька смислів, здатних зачепити різні струни душі – комусь буде приємно побачити силует міста дитинства або згадати події та подорожі, пов’язані з різними містами, а когось зачепить символізм сучасного мистецтва муралів. Ми хочемо використовувати широку географічну представленість «Моршинської» і поєднати невидимою ниткою міста України», – прокоментувала Наталія Ревіка, маркетинг-директор IDS Україна.

«Такі проекти, як «Міста України», допомагають просувати бренди міст і розвивати внутрішній туризм. У кожного міста є канонічні прикмети – це будівлі та пам’ятники, що формують загальний силует міста. А сучасні урбаністичні символи – це яскраві і впізнавані мурали, які вже стали частиною міської культури для жителів і обов’язковим пунктом екскурсійних програм для туристів. «Моршинській» вдалося об’єднати ці символи на одній етикетці», – додав Іван Ліптуга, президент Національної туристичної організації України.

Лімітована серія «Моршинської» «Міста України» була вперше презентована на Міжнародній туристичній виставці в Києві, а також на Міжнародному Самміті в Одесі в рамках панелі маркетинг територій. Продукт представлено пляшками об’ємом 1,5 л (негазована), лімітована серія буде у продажу до кінця 2018 року.