Новости и пресс-релизы

«Миргородська» відновлює виробництво води без газу!

Негазована мінеральна вода «Миргородська Лагідна» повертається на полиці після майже чотирьох років перерви в виробництві.

В жовтні 2018 року, IDS Ukraine припинила випуск мінеральної води «Миргородська Лагідна» без газу Миргородським заводом мінеральних вод. Зараз компанія бачить необхідність в негайному його поновлені через гуманітарну катастрофу в деяких областях України.

Лінія розливу запускається для збільшення обсягів виробництва, таким чином закриваючи потреби клієнтів, а також тих, кому вода може врятувати життя — працівників та пацієнтів лікарень, армійців, представників Територіальної Оборони міст, переселенців та волонтерів.

«Ми розуміємо необхідність забезпечення населення якісною природною мінеральною водою, яка в умовах війни може бути в дефіциті. Саме тому було ухвалено рішення відновити виробництво негазованої “Миргородської Лагідна”, щоб надати доступ до життєво необхідного продукту. Активно співпрацюючи з волонтерськими організаціями ми вже передали понад 2,5 мільйони літрів води тим, хто цього потребує та продовжуємо це робити й надалі. Головним нашим пріоритетом залишається добробут кожного українця й українки. Для наших мужніх героїв на передовій ми закупили амуніції загальною вартістю 2.5 млн грн. Спорядження передаємо не тільки нашим працівникам-захисникам та захисницям, кожен другий бронежилет був переданий бійцям Збройних Сил України. Додатково ми підтримуємо українську армію фінансово – з початку війни компанія направила свою допомогу у вигляді 10 млн гривень, — зазначив директор з маркетингу ІDS Ukraine Анатолій Гордєєв.

В цей непростий час компанія IDS Ukraine докладає всіх зусиль для підтримки підприємства, щоб виробляти воду, зберегти кожне робоче місце та кожного співробітника, виплачувати заробітні плати повною мірою та сприяти економіці України.

«Миргородська Лагідна» — це природна мінеральна вода, що видобувається з родовища, розташованого в екологічно чистому регіоні на Полтавщині й розливається безпосередньо на місці зародження. Вона виробляється на інноваційному заводі за високими технологічними стандартами, що підтверджені міжнародними сертифікатами якості.