Новости и пресс-релизы

() «Пей и играй» вместе с «Щенячьим патрулем»

 

У 2020 році «Моршинська» ще раз нагадує: пити природну воду не тільки корисно, але й цікаво! Особливо з новою лінійкою пляшок-іграшок «Щенячий патруль». Вже у червні на полицях магазинів улюблені персонажі знакового мультсеріалу будуть чекати на своїх друзів.

«Моршинська» знає, як говорити мовою, зрозумілою дітям. Тому цього разу для партнерства бренд обрав культове шоу Paw Patrol. Цей мультсеріал дивляться діти з усього світу вже 7 років. А кожна серія із шести сезонів набирає десятки мільйонів переглядів на Youtube. Головні герої — Маршал, Скай, Кремез і Гончик, у кожному епізоді показують, наскільки важлива дружба та командна робота. «Пий та грайся» — головний заклик цієї лінійки, і «Щенячий Патруль» з нею згоден. Аби нагадати, що важливо підтримувати гідробланс не тільки в офлайні, але й у віртуальному просторі, «Моршинська» спільно з digital-студією FFFace.me розробили Instagram-маску. В ній потрібно ловити пляшечки «Моршинської» та поповнювати свій гідробаланс.

«Турботу про здоров’я потрібно починати з дитинства. Організм дитини більш ніж на 80% складається з води, і вони особливо швидко втрачають вологу через більш рухливий спосіб життя. Саме тому ми робимо все, щоб заохотити маленьких українців пити саме природну воду для відновлення гідробалансу. З дитинства привчаємо дітей піклуватися про своє здоров’я, щоб рости сильними, кмітливими й здоровими. І робимо це в цікавий для дітей спосіб – з допомогою їх улюблених героїв на пляшках-іграшках Моршинської», — говорить Анатолій Гордєєв , директор з маркетингу IDS Ukraine.

IDS Ukraine, лідер українського ринку бутильованих мінеральних вод, уже має серйозний досвід у співпраці з улюбленими дитячими персонажами. «Свинка Пеппа», «Холодне серце», «Зоряні війни» — усі ці лінійки стали фаворитами у мільйонів маленьких українців. Головна місія бренду — навчити дітлахів споживати природну мінеральну воду, адже вона необхідна для природного самовідновлення організму. І улюблені герої допомагають її здійснити.

Нова серія «Моршинська. Щенячий патруль» вийде обмеженим тиражем, тому поспішай зустрітись з улюбленими героями особисто та не забувай підтримувати свій гідробаланс!