Новини та прес-релізи

17-18 березня, за підтримки «Моршинська» «Спорт» відбулася конвенція Nike+ Training Club

17-18 березня, за підтримки «Моршинська» «Спорт» відбулася конвенція Nike+ Training Club!
17-18 березня, за підтримки «Моршинська» «Спорт» відбулася подія , яка була покликана об’єднати та надихнути українців займатися спортом і робити це правильно – підтримуючи гідробаланс під час тренувань- конвенція Nike+ Training Club!

Топова подія в світі фітнес-індустрії, в цьому році пройшла з небувалим розмахом, якого в Україні ще не бачили. Вперше в історії українського фітнесу, протягом двох днів, в Києві зібралися понад 70 презентерів світового масштабу, щоб провести 100 майстер-класів, поділитися своїм безцінним досвідом, продемонструвати останні тенденції в фітнесі та надихнути на нові ідеї.

Водний партнер «Моршинська» «Спорт» допомагав не забути про головне правило тренувань – правильну воду, що підтримує в організмі гідробаланс завдяки унікальному складу мікроелементів з природних моршинських джерел.

«Моршинська» «Спорт» давно стала вірним супутником тих, хто веде активний і здоровий спосіб життя, а також невід’ємним атрибутом спортивних тренувань і фітнес-залів. Все, для ще більш помітного результату!