Країни

IDS Borjomi Ukraine продовжує піклуватися про безпеку споживачів

Безпека споживачів та найвища якість виробництва власної продукції завжди були та залишаються головним пріоритетом компанії IDS Borjomi Ukraine.

«Моршинська» є природною водою, яка видобувається у заповідному регіоні Прикарпаття та розливається на найсучаснішому підприємстві в Україні – «Моршинському завод мінеральних вод «ОСКАР». Управління процесом розливу «Моршинської» відбувається автоматично і повністю виключає контакт людини з продуктом та первинною тарою – виробництво є на 100% автоматизованим. Це дозволяє уникати мікробіологічних ризиків та забезпечує повний контроль усього ланцюжка виробництва на усіх етапах.

Сертифікат якості ISO 22000 є гарантією безпечності та найвищої якості продукту, виготовленого з дотриманням усіх норм та вимог чинного законодавства у відповідності до високих міжнародних стандартів.

Зважаючи на загострення ситуації у світі навколо поширення коронавірусної інфекції COVID-19, з 13 березня IDS Borjomi Ukraine підсилює заходи безпеки та впроваджує додаткові санітарно-гігієнічні правила на усіх заводах та складах компанії:

– Максимально обмежується доступ персоналу у виробничі приміщення;

– Заводи переходять на посилений режим подвійної санітарної обробки приміщень і поверхонь спільного контакту;

– Здійснюється постійний контроль температури та стану здоров’я всіх працівників без виключення;

– Підвищується рівень захисту співробітників, які контактують зі споживачами: кур’єрів з доставки води у домогосподарства (контроль стану здоров’я, безконтактна доставка, безготівкова оплата…);

Подальші кроки компанія визначатиме в залежності від розвитку ситуації. Але з повною відповідальністю гарантує найвищу якість та максимальний захист кожної пляшки «Моршинської».

IDS Borjomi Ukraine рекомендує дотримуватись рекомендацій МОЗ України, правил особистої гігієни та у випадках проявів перших симптомів захворювання звертатись до лікаря.

Бережіть себе!