Новини та прес-релізи

IDS Ukraine продовжує піклуватися про безпеку працівників та споживачів

З огляду на стрімке поширення у світі коронавірусу (COVID-19), а також у зв’язку з продовженням карантину та введенням режиму надзвичайної ситуації в Україні, компанією IDS Ukraine було впроваджено додаткові запобіжні заходи посилення безпеки на всіх етапах — від виробничих приміщень до торгових точок.
Крім запобігання подальшого поширення хвороби, метою компанії є безперебійне постачання води по всій країні в цей кризовий період, а також безпека споживачів та найвища якість виробництва власної продукції.

Безпека на виробництві
Зважаючи на загострення ситуації, було посилено заходи безпеки та впроваджено додаткові санітарно-гігієнічні правила на усіх заводах та складах компанії, а саме:
• На виробництвах вжиті заходи для забезпечення додаткової дезінфекції. Заводи переходять на посилений режим подвійної санітарної обробки приміщень і поверхонь спільного контакту, а також здійснюється постійний контроль температури та стану здоров’я всіх працівників без виключення.
• На заводах почали випробовувати режим роботи з розведенням змін. Це допоможе мінімізувати контакт співробітників між собою, що, в свою чергу, зменшить ймовірність передачі вірусу та захворювання.
• Максимально обмежується доступ персоналу у виробничі приміщення.
• Управління процесом розливу води відбувається автоматично і повністю виключає контакт людини з продуктом та первинною тарою – виробництво є на 100% автоматизованим. Це дозволяє уникати мікробіологічних ризиків та забезпечує повний контроль усього ланцюжка виробництва на усіх етапах.
• На виробництвах проводиться санітарна обробка виробничих площ з застосуванням технік «холодного туману» та кварцування.
• Додатково проводиться обробка обмінної тари (бутлів) наносріблом.
• На виробництвах встановили санітайзери в автобусах, які здійснюють розвозку персоналу, а також налагоджена видача масок, які змінюються на виході одразу після використання.

Безпека персоналу
Компанія ретельно стежить за вказівками МОЗ та ВООЗ щодо захисту здоров’я, підтримки санітарно-гігієнічних норм та безпеки працівників у офісах, на виробництві та через усю мережу дистрибуції:
• Впроваджено дистанційну форму роботи для більшої частини працівників, а також введена повна заборона відряджень, зустрічей, очних навчальних заходів тощо.
• Співробітники компанії використовують сучасні технології, які дозволяють виконувати свої обов’язки та утримувати комунікацію віддалено так само професійно та якісно, як і до карантину.
• Налагоджено дистанційний спосіб оплати й візації документів, таким чином партнери компанії як і раніше отримують всі платежі вчасно.
• Персонал компанії є головною цінністю для керівництва. Тому станом на сьогодні збережено всі робочі місця й не планується скорочення штату компанії або зменшення заробітної плати.

Безпека споживачів
• Всі кур’єри напрямку HOD (https://mywatershop.ua/) працюють в масках та рукавичках. Також, додатково обробляється одяг експедиторів та машин до і після змін.
• Споживачам запропонована безконтактна доставка до дверей та пропонується безготівковий розрахунок через додаток.
• Здійснюється постійний контроль температури та стану здоров’я всіх працівників без виключення.
Соціальна відповідальність
Інвестування коштів та надання допомоги у «рідні» регіони – Моршин і Миргород, є одним з пріоритетних напрямків соціальної діяльності компанії. Ми намагаємося реагувати на їх найактуальніші потреби, щоб поліпшити якість життя населення. Тому ми вирішили:
• забезпечити лікарні міст Миргорода та Моршина спонсорською допомогою у розмірі 100 тисяч гривень, яка направлена на різні потреби медичних закладів та протидію поширення інфекції;
• окрім того, ми надаємо продукцію вартістю 1 мільйон гривень для забезпечення якісною природною водою лікарів Києва та окремих регіонів, які прийматимуть хворих на коронавірус.

Благодійність
Компанією було інвестовано 1 мільйон гривень в апарат штучної вентиляції легенів для Стрийської центральної районної лікарні, завдяки якому у багатьох пацієнтів з відсутністю самостійного дихання або глибокими порушеннями центральної регуляції дихання буде відновлено циркуляцію повітря через легені. Для багатьох хворих апарат ШВЛ — це єдина можливість вижити. Таке обладнання вкрай важливе, оскільки в інфікованих COVID-19 виникають сильні ускладнення в дихальних шляхах. Досвід Китаю та Італії показує, що одужання постраждалих від коронавірусу залежить не тільки від міцності організму, але і роботи апаратів ШВЛ, які штучно насичують повітрям легені хворих.
Безпека споживачів та найвища якість виробництва власної продукції завжди були та залишаються головним пріоритетом компанії IDS Ukraine. Тому нагадуємо, що самоізоляція, дотримання правил гігієни та підтримка гідробалансу є запорукою міцного імунітету щодня.