Новини та прес-релізи

Моршинська на Atlas Weekend’ 21

 

Зустрічайте круті інтерактивні зони, сортувальні станції та вашу улюблену природну Моршинську на головному літньому фестивалі країни 

Насолоджуватись найяскравішою музичною подією 2021 — танцювати до нестями, пити природну “Моршинську”, хвойний Pine Water, тусити з молодшим братом на інтерактивному майданчику, освіжатись “Моршинською з ароматами”, милуватись своїм малюком в зоні “Моршинки”, відновлювати гідробаланс, знайомитись з власною природою та насолоджуватись красою Карпатських гір. 

Atlas Weekend, у нас на тебе масштабні плани, адже цього року ми підготували дещо дійсно особливе. Тримайте географію наших активностей на найближчий тиждень! 

  • В головній зоні на нас чекають велична атмосфера заповідних гір та неповторна природа карпатського краю, де щодня зароджується “Моршинська”. Тут — фотозона й артоб’єкти, музика й танці, лаунж для відпочинку з новинками бренду та обов’язкова норма в 1,5 л чистої природної Моршинської щодня. 

    І, головне, тут на нас чекає улюблена “Моршинська”: освіжаюча з ароматами, класична негазована 1,5 л та файний бо хвойний Pine Water!
  • Безпечна та комфортна зона “Моршинки” для наймолодших гостей фестивалю. Тут класно й зручно з перших днів життя та протягом всього Atlas Weekend.
  • Занурення у пригоди в «Карпатських Джунглях» — зоні “Моршинської Спортик” для маленьких розумників та юних супергероїв.
  • Сортувальні станції, які будуть розташовані прямо на території фестивалю. Будьте сучасними та відповідальними, сортуйте: ПЕТ, банки, папір, одноразові маски та рукавички на Atlas Weekend разом з “Моршинською”. Будьте толерантним до світу навколо та споживайте розумно. 

«Цього року на Atlas Weekend “Моршинська” підготувала розваги для дорослих і дітей, молодих батьків і молоді, малюків 0+ та кожного з вас. В нас будуть круті тематичні зони, ваша улюблена “Моршинська”, сортувальні станції, артоб’єкти, фотозона та безліч цікавинок. Разом ми відпочинемо, потанцюємо, звісно, вип’ємо Моршинської, відчуємо атмосферу заповідних гір, поринемо у неповторну природу карпатського краю, де щодня зароджується Моршинська. Буде — неймовірно, тож чекаємо на кожного з вас», — розповідає директор з маркетингу ІDS Ukraine Анатолій Гордєєв.

На Atlas Weekend кожен матиме змогу обрати свою ідеальну Моршинську: “Моршинка” для найменших, “Спортик” для школярів, природна негазована 1,5 л для вас протягом дня, новинка Моршинська з ароматами — для корисного освіження, унікальний Pine Water, який дарує смакові мандри до вершин гірських Карпатських лісів. А після — здати порожню пляшку на сортування на наших станціях прямо на фестивалі. 

Будь здоровим. Будь у формі. Будь на Atlas Weekend’21 разом з “Моршинською”! До зустрічі!