Новини та прес-релізи

«Моршинська» оновлює дизайн пляшки

У 2020 році «Моршинська» змінюється. Нова пляшка стає не лише більш ергономічною та стильною, а й міститиме на 15% менше пластику.

«Ми оновили «Моршинську» зовні, але в середині вона так само наповнена улюбленою природною водою з Моршинських родовищ – для природного відновлення тіла. Сучасний дизайн пляшки, яку відтепер ще зручніше і приємніше тримати в руці – наш крок назустріч споживачу, а зменшення пластику на 15% завдяки використанню інноваційних технологій при розробці форми пляшки та на виробництві  – наш крок до захисту навколишнього середовища» — підкреслила Наталія Ревіка, директор з маркетингу IDS Ukraine.

Окрім ваги самої пляшки, «Моршинська» також оновила її «зовнішність» – змінила шрифт логотипу, тиснення геометричних ялинок і гір, зменшила розмір горла та кришки корони. Етикетка нової пляшки «Моршинської» стала вужчою та з меншою кількістю елементів. Колір газації пляшок (синій, білий, зелений) залишився без змін, тож покупці можуть швидко знаходити потрібну пляшку на полицях.

Протягом декількох місяців всі формати ПЕТ-пляшок «Моршинська» перейдуть на новий дизайн. А з лютого по квітень 2020 року оновлена «Моршинська» виходитиме з лімітованою кришкою з написом «Сортуй» для привернення уваги споживачів до необхідності сортування пластику.

На сайті https://newbottle.morshynska.ua/ можна побачити актуальну карту з пунктами сортування та дізнатись, як правильно підготувати пляшки до переробки.

«Моршинську» в оновленому дизайні можна буде знайти на полицях магазинів уже з 10 лютого.