Новини та прес-релізи

На роботі, зранку, під час пробіжки: ніщо не заважає українцям пити


Несподівані сітілайти з текстами «П’ю», «П’ю на роботі», «П’ю з ранку», «П’ю за кермом»… охопили столицю. Київські пабліки та користувачі соціальних мереж почали висувати різні гіпотези та активно обмінюватися здогадками, що це може означати.
Згодом до вогню докинули дров лідери думок. Вони безсоромно почали постити у соцмережах відео-зізнання, в яких розповідають своїм підписникам, що змушує їх пити. Відтак, Гарік Корогодський – п’є, олімпійські чемпіони Ольга Харлан та Жан Беленюк – п’ють під час тренувань. Телеведучий Олександр Педан п’є за кермом, а популярний дієтолог Наталя Самойленко – на роботі. До флешмобу приєдналися блогери, головні редактори онлайн-видань й багато інших відомих українців, серед яких спортсмени Світлана Лучкіна, Максим Ярошенко, Євген Глива, гурт «Bro Borisenko Brothers», тату-майстриня Уляна Нешева. І всі вони п’ють. Відомі українці зізналися, що не можуть встояти перед… «Моршинською»! Своїм власним прикладом вони вирішили продемонструвати, що пити природну мінеральну воду зручно, корисно та модно у будь-який час та за будь-яких обставин.
Дивитись відео: https://www.youtube.com/watch?v=xNcxOpQN9L4

Ходити з пляшкою та пити воду стає справжнім трендом. В цьому ще раз переконує соціальний проект ТМ «Моршинська». Адже без вживання води наш організм не здатен самовідновлюватися. Щоб допомогти тілу виконувати свої функції, необхідно підтримувати гідробаланс.
«Проект «Я п’ю», в першу чергу, має соціальний характер. ТМ «Моршинська» вирішила дисоціювати цей вислів з вживанням алкоголю та ототожнити його із здоровим способом життя», – прокоментувала Наталія Ревіка, маркетинг-директор ІДС Україна.