Новини та прес-релізи

«ПРИРОДА ТВОЇХ КАРПАТ» В ФОТОПРОЄКТІ МАРИНИ КАРПІЙ ТА МОРШИНСЬКОЇ

 

Моршинська спільно з відомим фотографом Мариною Карпій провела фотовиставку присвячену місцю свого зародження, людині й природі тіла на схилах Карпатських гір 

Рельєф твого тіла наче схили Карпатських гір, судини – нестримні річки і водоспади, волосся ніби колоски пшениці, які колихаються від вітру, мурашки на шкірі як молоді паростки, а пристрасть всередині нас – палаючий вогонь

Нещодавно Моршинська презентувала нову рекламну кампанію присвячену магічній силі відновлення тіла, його вроді та єднанню з природою. А днями бренд організував фотовиставку в Карпатах – місці, де зароджується чиста природна Моршинська. В рамках туру Марини Карпій під відкритим небом на схилах Магурки автори світлин показали свій погляд на красу природи, людини та природності в образах мальовничих Карпатських гір. 

«Кожна кампанія Моршинської – ода природі людського тіла. Ми досліджуємо його  унікальні здібності і безмежний потенціал. Ми надихаємось його справжністю і силою. Природа створила людину прекрасною, а властивості людського тіла щоразу вражають своєю математичною раціональністю та творчою винахідливістю. 

Сьогодні я хочу презентувати незвичайний проєкт за формою, та дуже близький нам за змістом. У колаборації з прекрасною Мариною Карпій та учасниками її фототуру ми створили виставку просто неба Карпат – натхненну природою, про природу, про єднання людини з природою. Це перший в Україні подібний формат та новий погляд на кампанію для нас.

Невипадкове і місце проведення фотовиставки, адже саме тут, в курортному регіоні поблизу східного схилу Карпатського хребта зароджується Моршинська. Це особливий автентичний куточок нашої країни, в якому панує гармонія і єднання з магічним всесвітом під назвою природа. Тут, серед гірських троп, вируючих річок та могутніх лісів, кожною клітинкою відчуваєш себе частиною великої екосистеми. Здається, тут все створено природою, як і сама Моршинська. 

Цей фотопроєкт – можливість очима різних фотографів побачити унікальну красу в самобутніх природних контурах, відчути неповторний дух Карпат та надихнутись безмежною свободою, що височіє між гірськими схилами», — розповідає про креативну роботу директор з маркетингу ІDS Ukraine Анатолій Гордєєв.

«Цей фототур для мене дуже особливий. По-перше, йому передували карантин, закриті кордони та абсолютна невідомість. Тож сьогодні – почуття загострені, очі палають і серце горить, як ніколи. По-друге, це перший фототур (спойлер: і не останній) в моїй рідній Україні, в серці Карпатських гір, які підкорили мене своїми просторами, красою, свободою. Тут відчуваєш себе вільним навіть в моменти, коли під дощем мокрий до нитки з останніх сил дряпаєшся на гору. Особливо в такі моменти! Нарешті, цей фототур ми присвятили Карпатам – місцю народження природної “Моршинської”. 

Разом з учасниками, які зовсім не обов’язково займаються фотографією в своєму професійному чи особистому житті, ми спробували за допомогою знімків, показати, наскільки Карпати – прекрасне, природне, неповторне місце. Наскільки людина – довершена в кожному своєму вигині, прояві, русі. Без зайвого кокетства скажу, що ми створили класну колекцію світлин, круту фотовиставку в неймовірному місці. І кожна фотографія – як беззаперечний доказ, що природа надихає, а вміння бачити красу в навколишньому світі – суперсила і найкращий скіл. З ними не страшний навіть 2020 рік!», — розповідає фотографиня Марина Карпій. 

Знайомитись з автентичними і сучасними Карпатами в рамках туру разом з учасниками відправились популярний відеограф Поліна Гребеник та одні з кращих фотографів Києва – Костянтин Захарій та Марія Гріцак. Спеціальними гостями фототуру стали Альона Гудкова, Валерія Гузема, Наталя Самойленко, Лєра Бородіна та багато інших талановитих людей, які представили свої роботи.