Новини та прес-релізи

Соціально-екологічна програма Моршинської «Разом за природу» закликає сортувати пластик разом із «Зеленою Торбою»!

 

З липня 2020 року бренд природної мінеральної води в рамках програми «Разом за природу» запускає соціально-екологічну програму «Зелена торба» —  сервіс зі збору та переробки пластикових пляшок від напоїв з маркуванням PET1. Проєкт стартує в Києві та Одесі, але улюблений бренд українців «Моршинська» планує масштабувати програму на всю Україну! 

«На початку року ми оновили дизайн «Моршинської». Нова пляшка стала не лише більш стильною і зручною, а й містить на 15% менше пластику. Наступним кроком для нас став запуск проекту «Зелена торба», мета якого допомогти нашим споживачам легко й без зайвих зусиль сортувати пластикові пляшки та віддавати їх у переробку. Потрібне лише бажання дбати про довкілля та готовність сортувати»,  —  підкреслив Анатолій Гордєєв, директор з маркетингу IDS Ukraine.

Як замовити «Зелену торбу»? Разом із покупкою води на сайті MyWatershop.ua важливо додати до замовлення «Зелену торбу» — спеціальну сітку для сортування пластикових пляшок. Під час наступної доставки води експедитор забирає «торбу» та видає нову на заміну, за умови, що вона заповнена не менш ніж на ?. Одна сітка вміщує близько 40-60 стиснутих пляшок 1.5 л. 

Підготувати пляшку дуже просто! Необхідно вилити рідину, стиснути пляшку, не знімаючи етикетки, одягнути ковпачок та покласти в «Зелену торбу».  

На сайті zapryrodu.morshynska.ua можна отримати більш детальну інформацію про проєкт, дізнатися про різновиди пластику та ознайомитись з інтерактивною картою прийому пластику. 

Сортуймо Разом!