Новости и пресс-релизы

МОРШИНЬСКА ТА КОМПАНІЯ ІДС УКРАЇНА ПІДТРИМУЄ УКРАЇНЦІВ ПІД ЧАС ВІЙНИ*


З приходом російської армії на територію України 24 лютого 2022 року звичне безпечне життя українців змінилось. Масово, цілими сім’ями, люди покидали власні домівки, адже залишатися вдома вже було небезпечно. В Україні почалася війна, яку не можна було ігнорувати. За ці декілька місяців мільйони українців втратили своїх близьких, улюблені будинки та цілі міста. Біль та сльози, які відчула Україна за цей час неможливо забути та пробачити. Моршиньска та компанія ІДС Україна повністю підтримують український народ і засуджують дії російського агресора! Ми, як і кожен українець, прагнемо мирного неба над головою!

Через воєнні дії в нас також виникли суттєві проблеми з виробництвом та доставкою води, оскільки працювати на підприємствах та забезпечувати міста продукцією стало неможливо. Але нам вдалося відновити безпечну для наших працівників логістику та роботу на виробництві й Моршинський завод мінеральних вод «Оскар» зараз працює майже на повну силу. Наша команда продовжує робити все можливе для того, щоби повністю забезпечити всі доступні на даний час міста України таким життєво необхідним продуктом, як вода.

Окрім нашої звичної роботи новим пріоритетом для компанії ІДС Україна стала допомога українській армії. Ми розуміємо, наскільки важливим стало питання підтримки наших воїнів, тому нашою компанією за час війни в Україні було перераховано 10 млн гривень на потреби ЗСУ.

Наші співробітники працюють кожного дня, аби разом із волонтерами забезпечувати водою Збройні сили України, лікарні, притулки для переселенців, а також тих, хто зараз найбільше потребує нашої допомоги. Разом нам вдалося за період воєнних дій передати води на понад 20 млн гривень та ми не плануємо зупинятися на цьому.

Люди для нас завжди були і є найбільшою цінністю! Тому, незважаючи на нелегкий час для Компанії, ми вважаємо своїм першочерговим соціальним обов‘язком підтримувати всіх своїх співробітників: як тих, хто тимчасово втратив можливість працювати, долучившись до Територіальної Оборони та лав Збройних Сил України, так і тих, хто продовжує підтримувати життєдіяльність Компанії. За всіма збережені робочі місця та заробітна плата в повному об’ємі.

Ба більше, підтримка героїв України здійснюється безпосередньо на передовій. Компанія закупила необхідної захисної амуніції, в тому числі бронежилетів, на суму 2.5 млн гривень. Працюючи в тилу ми передаємо спорядження не тільки нашим працівникам-захисникам та захисницям, кожен другий бронежилет був переданий бійцям Збройних Сил України.

Ми віримо в наших відважних воїнів і знаємо, що їм вдасться побороти російського окупанта вже зовсім скоро. Компанія Моршинська та компанія ІДС Україна засуджують дії агресора та завжди будуть на стороні України та українців. Уся наша команда щодня робить усе можливе, щоби допомогти нашим співгромадянам пережити ці важкі часи для кожного з нас.

Віримо в перемогу та нашу безстрашну армію!

Слава Україні!

*Дані про надану допомогу постійно оновлюються