Новини та прес-релізи

«Моршинська» стала партнером Міжнародного конкурсу молодих дизайнерів


15 липня в Україні відбулася одна з наймасштабніших міжнародних fashion-подій в Східній і Центральній Європі – International Young Designers Contest (Міжнародний конкурс молодих дизайнерів). Водний бренд №1 в Україні став офіційним партнером конкурсу – події, яка привертає увагу до України і Києву як впливового центру креативу, інновацій та розвитку молодих дизайнерів з різних країн.

«Колаборації великих брендів і індустрії моди є глобальним трендом. Як соціально відповідальний бізнес, ми завжди підтримуємо проекти, які позитивно впливають на імідж нашої країни. Саме тому співпраця «Моршинської» і Міжнародного конкурсу молодих дизайнерів є такий же природній, як і питво мінеральної води », – розповіла директор з маркетингу IDS Ukraine Наталія Ревіка.

У конкурсі взяли участь дизайнери з 9 країн: Грузії, Естонії, Литви, Молдови, Польщі, Словаччини, Угорщини, України та Чехії. Всі вони -переможці і призери національних конкурсів в своїх країнах, що забезпечило об’єктивність відбору і високий рівень учасників міжнародного конкурсу.

Оцінювати роботи конкурсантів будуть визнані експерти з чотирьох країн світу.

Міжнародне журі визначить єдиного переможця конкурсу. Призовий фонд складає 10 000 доларів в якості гранту на розвиток власного бренду і навчання на одному з курсів програми Istituto Europeo di Design.

15 липня ми стали свідками не просто яскравого шоу, а результату об’єднання зусиль фахівців з різних країн для створення реальних можливостей для молодих дизайнерів. International Young Designers Contest відкриє імена, які стануть майбутнім світової fashion-індустрії.