Новини та прес-релізи

Об’єднана, Вільна, Технологічна: «Моршинська» запускає соціальну платформу для розвитку України

Мрія кожного з нас — жити в щасливій сучасній інноваційній країні, де суспільство працює заради цієї спільної мети. «Моршинська», що є лідером ринку та джерелом сили й натхнення для багатьох українців, долучається до такої важливої місії. Вона реалізує соціальні проєкти, спрямовані на розбудову щасливого майбутнього України в кількох напрямах: наближення Перемоги, підтримка суспільства та розвиток інноваційної освіти.

«Щаслива країна майбутнього» — це три важливі соціальні проєкти. Вони відображені на етикетці нової лімітованої лінійки «Моршинська».

Постійна підтримка держави, населення та військових

Від початку повномасштабного вторгнення в Україну найголовніша соціальна місія IDS Ukraine (виробник ТМ «Моршинська») — забезпечувати якісною водою й напоями населення та наших хоробрих захисників на територіях, де доступ до таких продуктів обмежений. На сьогодні сума безоплатно переданої продукції перевищує 150 млн грн. Виробник співпрацює з-понад 200 благодійними фондами й організаціями, найбільші серед яких — UNICEF, Фудбенк, Українська думка й інші.

Розвиток інноваційної освіти разом з РОДОВІДсвітом

IDS Ukraine стала партнером РОДОВІДшколи, яку заснував український філософ і меценат Ігор Дідковський. Серед проєктів, в які інвестує компанія: програма «Життя в долонях» для дітей 4–8 років, «РОДОВІДшкола» для старшокласників та «РОДОВІДстипендія» для студентів, а також окремий курс екологічної освіти.

Унікальністю школи є найкращі практики, зібрані з видатних навчальних закладів світу, які визнає та підтримує МОН України. Школа має соціальну мережу РОДОВІДамбасадорів із 25 провідних національних університетів — з кожної області України. А освітній процес організований за двома новітніми форматами навчання — SCORM і STEM, які допомагають учням розвивати свідомість і самостійність. Наразі триває підготовка до розроблення курсу від «Моршинської»: він залучатиме дітей до активної участі в екологічних проєктах та збереження довкілля.

Переробка пластику для друку деталей навчальних дронів

«Моршинська» розширює соціально-екологічну ініціативу «Зелена торба» й пропонує кожному приєднатися до допомоги нашим захисникам. Разом з українським технологічним партнером компанія розпочинає унікальний проєкт. Відтепер зібрані пластикові пляшки з маркуванням PET-1 стають цінним ресурсом — їх перероблятимуть на деталі для навчальних дронів, які використовуються для тренування військових. Компанія закриватиме потребу однієї з найбільших організацій, що навчає ЗСУ керувати дронами.

«Ми віримо, що тільки разом ми можемо створити «Щасливу країну майбутнього». Щоб пришвидшити процес відбудови після Перемоги, вже сьогодні ми запускаємо соціально-важливі проєкти. І закликаємо кожного українця, кожен бізнес продовжувати працювати, сплачувати податки, запускати нові проєкти, допомагати заради країни, заради себе та нашого щасливого майбутнього!» — каже генеральний директор IDS Ukraine Марко Ткачук.

Для підтримки проєкту «Моршинська» запускає інформаційну кампанію і змінює етикетку. Від сьогодні на полицях мереж споживачі можуть придбати лімітовану серію «Моршинської» — «Щаслива країна майбутнього», що складається із трьох напрямів: Об’єднана, Вільна, Технологічна.

Кожен із напрямів символізує соціальний проєкт:
● Технологічна — інвестиція в інноваційне навчання в РОДОВІДсвіті;
● Об’єднана — благодійна програма підтримки водою військових та цивільних;
● Вільна — переробка пластику для друку деталей навчальних дронів.

Дізнатися більше про соціальні проєкти «Моршинської» можна за допомогою QR-коду на етикетках лімітованої лінійки «Моршинської».