Бізнес прозорий, як вода: ІDS Ukraine продовжує регулярну публікацію офіційної фінансової звітності

Системно втілюючи в життя високі стандарти прозорості ведення бізнесу, ІDS Ukraine продовжує регулярне розкриття своєї офіційної фінансової звітності на інформаційних ресурсах компанії.

За 30 років бездоганної діяльності та безумовного виконання зобов’язань перед усіма партнерами IDS Ukraine заслужено здобула репутацію абсолютно чесного, відкритого та прозорого бізнесу і надійного бізнес-партнера. Багато років поспіль до моменту повномасштабного російського вторгнення найвищі стандарти діяльності компанії та її звітності підтверджувались висновками аудиторських компаній «великої четвірки» зі світовими іменами.

З моменту початку повномасштабного російського вторгнення до України ІDS Ukraine жодного разу ні на один день не зупиняла своєї роботи. Наша команда усвідомлює високу відповідальність за сплату податків для держави, збереження робочих місць та зайнятості для трьох тисяч своїх співробітників, підтримки нормальної діяльності своїх бізнес-партнерів, а також гостру потребу українців в отриманні якісної питної води навіть попри руйнування, спричинені війною.

Підтримуючи сталу діяльність та динамічний розвиток попри ризики та виклики воєнного часу, ІDS Ukraine має змогу і надалі збільшувати підтримку для бюджету України, гуманітарну допомогу для ЗСУ, благодійних організацій, волонтерів тощо.

На підтвердження прозорої роботи, а також для запобігання поширенню неправдивої чи маніпулятивної інформації, IDS Ukraine оприлюднює у відкритому доступі фінансову звітність за останні роки. З нею можна ознайомитись за цим посиланням. Надалі ця інформація буде оновлюватися відповідно до встановлених термінів її подання до державних органів.