Новини та прес-релізи

Благодійний ярмарок провели працівники IDS Ukraine

Навіть у складні воєнні часи IDS Ukraine не залишає поза увагою своїх працівників – компанія підтримує їх та час від часу ініціює корпоративні активності, розуміючи потребу колег у неформальному спілкуванні, спільному переживанні позитивних емоцій та участі в суспільно важливих подіях.

Саме такою подією в листопаді стало «Свято осені» в офісах компанії, під час якого був організований благодійний ярмарок з елементами змагання між різними підрозділами.  Команди об’єднувались, аби разом підготувати дизайн своїх локацій, заповнити її власноруч створеними поробками і смаколиками, аби надалі продати це на святковому ярмарку колегам заради збору коштів на благодійні проєкти.

Результат перевищив усі очікування – загальна сума продажів сягнула 156 тисяч гривень. Зібрані кошти передали до фонду «Запорука», який підтримує родини онкохворих та важкохворих дітей (56 тис грн), решту – на потреби військових.

«Ми розуміємо, наскільки сильно людям потрібні позитивні емоції і підтримка в умовах постійного стресу, який супроводжує наше сьогоднішнє життя. Як і необхідна залученість до добрих справ – кожен має відчувати свій внесок і власний вплив на зміни на краще. Нам вдалося гармонійно поєднати все це в одному заході – колектив зустрівся «вживу», отримав необхідний заряд від спілкування та результатів благодійного ярмарку. Це для всіх було важливо», – коментує Олексій Овчаренко, Head of HR.

Нагадаємо, що від 24 лютого 2022 року, компанія IDS Ukraine активно допомагає благодійними поставками води та напоїв військовим і цивільному населенню, забезпечуючи військові частини, лікарні, тимчасово переселених осіб та мешканців деокупованих територій. Сума такої допомоги за цей період сягнула 200 млн гривень.

Окрім того, компанія активно допомагає своїм працівникам, які стали до лав ЗСУ. Зараз 163 співробітника  захищають країну на різних ділянках фронту. Вони продовжують отримувати середню зарплатню  попри скасування державою цієї вимоги. Сума таких виплат від початку повномасштабного вторгнення склала понад 60 млн грн. Компанія також купує для них необхідне спорядження та інші речі під нагальні потреби – бронежилети, тепловізори тощо.

Тільки об’єднуючись разом і докладаючи спільних зусиль ми швидше наближаємо нашу Перемогу!