Новини та прес-релізи

Дефіциту «Моршинської» і «Миргородської» не буде

10.10.2022 через масовані обстріли ракетами та дронами-камікадзе в різних регіонах України були пошкоджені об’єкти критичної інфраструктури. Люди залишилися без світла й води. Зокрема, ЗМІ повідомляють, що в окремих районах Києва, Кривого Рогу, Львівщини, Харківщини, Полтавщини не працюють мережі водопостачання.

Тільки-но скінчилася повітряна тривога, українці ринули в магазини на закупи, побоюючись, що залишаться без харчів. Це спричинило ажіотаж на продукти першої потреби – крупи, цукор, воду. Після прильотів у столицю кияни почали знов збирати тривожні наплічники з найнеобхіднішими речами – документами, повербанком, серветками, ліками, печивом та бутильованою водою.
Подбати про власну безпеку й зробити запас харчів, звісно, природне прагнення, проте не варто піддаватися паніці й змітати все з полиць.

Так, підприємства продовжують працювати, на випадок позаштатної ситуації є великий запас питної води – його вистачить на місяць. Про це, зокрема, заявив найбільший український виробник бутильованої води IDS Ukraine (ТМ «Миргородська», «Моршинська»).

«Виробництво в Моршині функціонує у звичайному режимі, зараз налагоджуємо відвантаження продукції з урахуванням поточної складної ситуації. Миргородський завод відчуває перебої з електроенергією, але і він продовжує працювати – наявної на складі продукції вистачить для забезпечення найнеобхіднішим продуктом. Ми розуміємо важливість доступу українців до якісної води, тому робимо все можливе для її безперебійної доставки в усі торгівельні мережі», – коментує ситуацію СЕО компанії Марко Ткачук.