Новини та прес-релізи

Гравець української збірної та найпродуктивніший бомбардир чемпіонату Іспанії Артем Довбик приєднується до команди амбасадорів бренду «Моршинська»

Зірковий нападник збірної України з футболу Артем Довбик, який нещодавно здобув титул найкращого бомбардира чемпіонату Іспанії сезону 2023/24, приєднався до команди амбасадорів бренду «Моршинська».

Завдяки своїй блискучій спортивній формі Артем досяг видатних успіхів у професійній кар’єрі, ставши першим українцем, якого визнали найефективнішим бомбардиром чемпіонату Іспанії: він забив 24 голи в 36 матчах та віддав 8 результативних гольових передач. 

Артем Довбик поділяє цінності бренду з популяризації здорового способу життя, наповненого рухом. «Щоб викладатися на полі на всі 100%, мені потрібно якісно відновлюватися між виснажливими тренуваннями та напруженими матчами. «Моршинська Спорт» чудово справляється з цим завданням і постійно допомагає підтримувати водний баланс, тому я із задоволенням приєднуюсь до команди її амбасадорів»,  — прокоментував Артем свій крок.

У спільній із брендом комунікації Артем поділиться власним досвідом та порадами щодо правильного відновлення й важливості підтримки водного балансу організму. Саме це допомагає видатному українському футболістові перебувати на піку спортивної форми, досягаючи неймовірних результатів.

«Ми щиро раді вітати Артема Довбика в нашій команді амбасадорів. — прокоментував старт співпраці Марко Ткачук, генеральний директор компанії IDS Ukraine, яка є виробником води брендів «Моршинська». — Наша співпраця — це тісний тандем двох чемпіонів та однодумців, які мають спільні цінності — постійний розвиток і вдосконалення, прагнення ділитися з людьми найкращими продуктами й необхідними знаннями про здоровий спосіб життя. Співпраця з таким потужним амбасадором — великий крок у розвитку наших брендів, внесок у зростання компанії та оздоровлення українців!».

Компанія IDS Ukraine систематично підтримує спортивні ініціативи й надихає людей до здорового активного способу життя. Для популяризації вказаних цінностей бренд виступає спонсором трансляцій міжнародних футбольних турнірів і підтримує низку футбольних клубів України.

Раніше до команди амбасадорів брендів «Моршинська» приєдналась відома українська співачка Jerry Heil, яка в дуеті з alyona alyona  увійшла до трійки переможців гранд-фіналу Євробачення-2024.