Новини та прес-релізи

IDS Ukraine перенаправила у постраждалі регіони додаткові обсяги питної води

IDS Ukraine відучора здійснює гуманітарні поставки води до регіонів, що постраждали від підриву Каховської ГЕС. Компанія безоплатно надає продукцію, яка обліковується сотнями тисяч пляшок води та енергетичного напою тим, хто опинився в зоні техногенного лиха та за прямим запитом від ДСНС.

«Як українська компанія та провідний виробник питної води ми не могли залишитися осторонь цієї катастрофи. IDS Ukraine задовольнятиме всі запити від партнерів та волонтерів, аби допомогти безоплатною продукцією якомога більшій кількості людей, що постраждали від катастрофи на Каховській ГЕС», — каже генеральний директор IDS Ukraine Марко Ткачук. Компанія з початку війни безкоштовно поставляє критично важливий продукт тим, хто його потребує найбільше — переселенцям, військовим, ДСНС, пораненим, хворим. Всього загальний рівень допомоги вже перевищив 150 млн грн.

Окрім цього, IDS Ukraine відучора суттєво збільшив відвантаження питної води у роздрібні мережі постраждалих регіонів. Так, значні обсяги доставляються в магазини зі складів на заводах у Моршині та Миргороді. Паралельно, в регіони, які торкнулася техногенна катастрофа, перенаправлені додаткові запаси води з розподільчих центрів у найближчих областях — Одеської, Миколаївської, тощо.

Також, IDS Ukraine протягом двох діб значно наростила виробництво, щоб задовольнити потребу українців у якісній питній воді. Компанія вже збільшила замовлення таропакувальних матеріалів для виготовлення додаткового обсягу продукції задля того, щоб всі, хто намагається зараз поповнити запаси води, могли це здійснити. Підвищений попит наразі спостерігається зокрема, у Херсоні, Миколаєві, Кривому Розі, Запоріжжі, Одесі та Дніпрі.

Хочемо окремо наголосити, що відпускні ціни на питну воду IDS Ukraine не підіймала і не планує підіймати.

За словами генерального директора компанії Марка Ткачука, IDS Ukraine продовжить наполегливо працювати, щоб потреба в такому критично важливому продукті, як питна вода, була вчасно задоволена.