Новини та прес-релізи

IDS Ukraine пропонує українцям дізнатися свій рівень ЕкоСвідомості

Для IDS Ukraine турбота про довкілля  – це важлива соціальна складова бізнесу, яка закладена на рівні ДНК компанії. Багато років ми піклуємось про екологію України, реалізовуючи різноманітні проєкти, зокрема зі збереження лісів та їхніх мешканців. Із 2020 року до них додалася також програма зі збору ПЕТ-пластику – «Зелена торба». Завдяки їй споживачі, які замовляють воду на сайті My Water Shop, мають можливість збирати використані пляшки з-під води та напоїв в спеціальну торбинку. Компанія забирає її після наповнення і замінює на нову, а зібраний пластик далі відправляє на переробку.

У 2023 році програму було розширено: відтепер вона має не лише екологічне спрямування, а й орієнтована на допомогу ЗСУ, адже зібраний пластик переробляється на деталі для навчальних дронів на запит військових.  Так проєкт отримав нову назву «Зелена торба – сортуй на дрони!».

Проте якою б не була мета проєкту, він існує завдяки тим людям, які щодня роблять певні кроки заради збереження планети та допомоги ЗСУ.

Тож, ми запропонували українцям дізнатися, наскільки екосвідомим є стиль їхнього життя.  Для цього компанія розробила тест “Твій ЕкоРівень” і передбачила приємний бонус: учасники тесту зможуть отримати призи від «Моршинська» та My Water Shop під час розіграшів, які проходитимуть щоп’ятниці до кінця року. 

Аби пройти тест “Твій ЕкоРівень” і визначити свій рівень екосвідомості, а також взяти участь у розіграші призів, достатньо перейти за посиланням: http://www.ids.ua/test