Новини та прес-релізи

IDS Ukraine зміцнить ринкове інноваційне лідерство та підвищить ефективність бізнес-процесів з впровадженням продуктів від Microsoft

IDS Ukraine, лідер ринку бутильованої води та напоїв, продовжує рух шляхом інновацій та цифрової трансформації. Компанія розпочинає амбітний проект з впровадження Microsoft Dynamics 365 Finance & Operations, який дозволить підвищити ефективність управління бізнес-процесами та закріпити галузеве лідерство у сфері продуктів і сервісу.

«Ефективне управління на основі інновацій у продуктах, бізнес-процесах та сервісах забезпечило IDS Ukraine беззаперечне лідерство на ринку з часткою близько 40%. Вибір на користь Microsoft Dynamics 365 та подальший поступ в ІТ-інноваціях підкреслює наше прагнення до нарощування ефективності шляхом вдосконалення внутрішніх процесів. Адже як галузевий лідер ми багато років поспіль задаємо темпи ринкових трансформацій та випереджаємо зростаючі очікування споживачів — пропонуємо якісні, інноваційні та трендові продукти», — прокоментував ІТ-інновації Марко Ткачук, генеральний директор IDS Ukraine.

Впровадженням ERP систем Dynamics 365 Finance & Operations та CRM функціоналу Dynamics 365 Sales і Dynamics 365 Customer Insights займеться компанія-інтегратор OntargIT — офіційний партнер Microsoft в Україні. Інтеграція ІТ-інновацій охопить усі компоненти бізнесу IDS Ukraine — виробництва та логістику, продажі та взаємодію з клієнтами і партнерами. Від моменту видобутку мінеральної води із природних джерел до дистрибуції продукції і доставки кінцевому споживачеві — кожний крок зазнає переосмислення та оптимізації, що дозволить підвищити управлінську ефективність, динаміку операцій та покращення клієнтського досвіду.

«У партнерстві з OntargIT, успіх клієнта – наша головна мета. Завдяки фокусу на впровадження виключно рішень Microsoft Dynamics 365, ми можемо використовувати набутий досвід для підтримки компанії будь-якої галузі. Ми прагнемо надати компанії IDS Ukraine передову IT-інфраструктуру. Вона є масштабованим рішенням, яке буде розвиватися разом з унікальними потребами компанії та запитами її партнерів і споживачів, відповідаючи на актуальні ринкові виклики» — прокоментував Володимир Свириденко, директор OntargIT, яка забезпечить високий рівень експертизи та підтримки в процесі інтеграції.

IDS Ukraine зупинила свій вибір на рішеннях від Microsoft після ретельного огляду широкого спектру систем, включаючи міжнародні та українські розробки. Ключовими критеріями вибору стали наявність української локалізації та присутність сертифікованих партнерів Microsoft в Україні. Microsoft Dynamics 365 відповідає вимогам компанії до високого рівня захисту даних, масштабованості у відповідності до потреб зростання IDS Ukraine, містить повний набір функціоналу і локалізацій для супроводу бізнес-процесів в межах однієї інтегрованої системи, управління трьохтисячним колективом компанії на різних локаціях.

«Постійні інноваційні трансформації є свідченням зобов’язань галузевого лідера IDS Ukraine перед своїми споживачами та партнерами через забезпечення найвищої якості продукції та еталонного сервісу. Microsoft Dynamics 365 пропонує повний портфель сучасних ERP та CRM рішень для управління бізнесом, серед яких є Dynamics 365 Finance & Operations, Dynamics 365 Sales та Dynamics 365 Customer Insights. Впровадження повного портфелю сучасних ERP та CRM рішень Microsoft Dynamics 365 для управління бізнесом посилить конкурентні переваги компанії, необхідні для подолання викликів та зміцнення ринкового лідерства у надзвичайно конкурентному бізнес-середовищі», — прокоментував розвиток IT-інфраструктури Віктор Боровков, IT директор IDS Ukraine.

Про компанію OntargIT
OntargIT — консалтингова компанія, яка спеціалізується на розгортанні та підтримці передових хмарних рішень Microsoft для бізнесу на основі Microsoft Dynamics 365 і Power Platform. Компанія займається впровадженням та технічною підтримкою для бізнесу в Північній Америці, Європі та на Близькому Сході. OntargIT фокусується на клієнтах в виробничій і автомобільній галузі, державному секторі, галузі роздрібної торгівлі, дистрибуції, енергетики, професійних послуг та спеціалізованих індустріях.

OntargIT має статус Microsoft Gold Solutions Partner з 2009 року. Компанія надає експертизу, необхідну для того, щоб проекти з впровадження або міграції в Dynamics 365 принесли бажані результати для бізнесу.