Новини та прес-релізи

Негазована «Моршинська» з натуральним соком – освіжаюча фруктова насолода до літа

Лідер ринку бутильованої води IDS Ukraine розширює лінійку соковмісних напоїв і запускає негазовані води зі смаками яблука та лимона. Їх виготовляють на основі природної мінеральної води «Моршинська» та натуральних соків.

У межах кампанії «Переверни уявлення про воду» ці новинки поповнюють лінійку напоїв зі смаками, яку компанія успішно запустила раніше.

Новинки на основі унікальної води з моршинських природних джерел містять натуральні соки. Їх виробляють без жодних консервантів, штучних барвників та ароматизаторів.

Фруктова насиченість води дає подвійну насолоду — освіження та задоволення від смаку. Нові напої підтримують любов українських споживачів до традиційних смаків яблука та лимона, а також відповідають їхньому бажанню отримувати більше продуктів на основі натуральних інгредієнтів.

«Розширення присутності наших брендів у нових категоріях на основі інноваційних рецептур — це продовження довгострокової стратегії на зміцнення ринкових позицій і нарощування капіталізації компанії. Розширенню продуктової лінійки IDS Ukraine сприяли капітальні інвестиції розміром 438 млн грн. Це вкотре підтверджує відданість компанії цілям розвитку економіки країни в умовах повномасштабної війни, а також сприяє підтримці бюджету держави податками для зміцнення обороноздатності України», — прокоментував запуск нових продуктів генеральний директор IDS Ukraine Марко Ткачук.

У портфелі IDS Ukraine є не лише соковмісні напої. Українські споживачі вже вподобали газовану «Моршинську» з ароматами м’яти та лимона й апельсина та грейпфрута. Це природна вода, наповнена свіжістю та легким смаком цитрусових, без додавання цукру.

Здавалося б, соковмісна вода та вода з ароматами — це дуже різні продукти, але вони мають багато спільного. По-перше, їх об’єднує сила материнського бренда – обидва напої створені на основі натуральної «Моршинської» та містять лише натуральні ароматизатори без штучних добавок. По-друге, і негазована з соком, і газована з ароматом забезпечують природний освіжаючий ефект.

Ці напої створені для споживачів, які шукають баланс між корисним і смачним у продуктах і напоях. Заради цього вони готові експериментувати та пробувати нове – у природній мінеральній воді шукають різноманіття смаку для додаткового задоволення без шкоди для організму.

Нині «Моршинська» пропонує споживачам широку лінійку продуктів — від природної мінеральної води до створених на її основі різноманітних напоїв (солодка вода, вода з ароматами, енергетики). Тому кожен українець може знайти серед них улюблений напій.

Спробуй всі, знайди свій!