Новини та прес-релізи

Підтримка дитячого спорту. «Моршинська Juniors» і О.Педан оголосили про відновлення благодійного проекту

Улюблена підлітками «Моршинська JuniorS» знову на полицях! Компанія відновлює напрямок розвитку шкільного спорту та запроваджує другий етап колаборації з громадською організацією JuniorS задля підтримки зацікавленості підлітків займатися фізичною активністю.

Разом з ГО JuniorS та її засновником Олександром Педаном, Моршинська не тільки братиме участь у спільній організації спортивних заходів для діток, а й відраховуватиме кошти з кожної реалізованої пляшки. Відтак, завдяки цій співпраці навіть такі незвичні види спорту як регбі, петанк, флорбол та інші стають доступними для українських підлітків.

Поновлену Моршинську JuniorS споживачі зможуть побачити на полицях з 12 квітня 2023 року. Кожний придбавший пляшку автоматично відправляє свій донат на підтримку та розвиток шкільного спорту України – напрямок, який наразі держава не завжди можефінансувати в повному обсязі.

“Спорт – важлива складова фізичного та ментального здоров’я дитини. Моршинська – це невід`ємна складова спорту, адже завдяки своєму натуральному походженню є джерелом відновлення і сили. Тому продовження нашої співпраці– великий крок у напрямку фізичного розвитку української молоді. Ми вдячні «Моршинській» за підтримку та багаторічне партнерство”, – коментує Олександр Педан, засновник та лідер громадської організації JuniorS.

“За перший етап партнерства з ГО JuniorS, ще до початку війни, ми зібрали та передали близько 1,5 млн гривень на розвиток дитячого спорту. Радіємо, що є можливість продовжити співпрацю і допомагати діткам вести здоровий спосіб життя ”, – коментує Марко Ткачук, генеральний директор IDS Ukraine.