Новини та прес-релізи

ПРИРОДА ВІДНОВЛЕННЯ ТІЛА З «МОРШИНСЬКОЮ»

 

 

Магічна сила відновлення тіла, його справжня краса та єднання з природою в новій рекламній кампанії «Моршинської»

Природа прекрасна

Вона вміє відновлюватись

Твоє тіло – частина природи

І в ньому теж є ця магічна сила

Відновлюйся щодня з кожним ковтком природної Моршинської

Моршинська. Природа твого тіла

Герої нової відеороботи бренду «Моршинська» займаються спортом,  кохають, поспішають, дрифтують, танцюють, позують – та неодмінно зупиняються на мить, аби дати собі можливість відновитись та прожити цей момент наповнено.

Посилання на ролик: https://www.youtube.com/watch?v=qoMCzMbra5E

«Для нашої команди кожна рекламна кампанія – це новий виклик, можливість розповісти про користь природної води та подивитись на один і той самий продукт під новим кутом, шанс загітувати ще більше українців слідкувати за власним тілом та його гідробалансом.

Сьогодні в нас є багато приводів говорити, що природа відновлюється. Та, часом, ми забуваємо, що наше тіло – частина природи і в ньому теж є ця магічна сила. В новій кампанії ми розкриваємо саме цю особливу щоденну властивість тіла», – розповідає про креативну роботу директор з маркетингу ІDS Ukraine Анатолій Гордєєв.

«Вода – джерело природної сили, а добова норма “Моршинської” в півтора літри – одна з найважливіших умов відновлення твого тіла. Поки світ наввипередки біжить із часом, а дрібниці зводяться в абсолют, насправді глибинні процеси відбуваються там, де існує гармонія з собою та оточуючим світом. Там, де є місце тиші і ковтку води, який створила сама природа».

Кожна людина – ідеальна в своїй неповторності. Властивості людського тіла – довершені в своїй простоті та виваженості. Дихати на повні груди, мандрувати в глибини власної природи, творити, кохати та відновлювати своє тіло, аби насолоджуватися життям щомиті.

Рельєф твого тіла наче схили Карпатських гір, судини – нестримні річки і водоспади, волосся ніби колоски пшениці, які колихаються від вітру, мурашки на шкірі як молоді паростки, а пристрасть всередині нас – палаючий вогонь

Вже традиційно креативна концепція комунікації була розроблена рекламним агентством Fedoriv, а продакшен реалізувала компанія Esse Production House.

Навряд чи людина здатна створити щось настільки ж прекрасне як природа. Але ми точно в силах відчути цю красу в своєму тілі і подбати про неї. З кожним ковтком природної «Моршинської».