Новини та прес-релізи

«Спільна спрага» від Моршинської


Моршинська запускає масштабний благодійний проєкт «Спільна спрага», який має на меті заохочувати людей до здорового способу життя і при цьому допомагати іншим.

Проєкт розпочинає свою діяльність 5 квітня, саме на Міжнародний день ходьби пішки на роботу. В цей день Моршинська закликає усіх українців та представників українського бізнесу прийти на роботу пішки або здійснити довгу прогулянку улюбленими маршрутами.

Пройдені кроки компанія IDS Ukraine конвертуватиме в «літри допомоги», які будуть направлені через благодійні фонди та волонтерські організації в госпіталі, на деокуповані території і тим, у кого є проблема з доступом до якісної питної води.

Як долучитися до першого івенту в рамках проєкту «Спільна спрага»?

  • Завантажте безкоштовний мобільний додаток BetterMe: Health Coaching, який буде рахувати ваші кроки у розділі Challenge «Спільна спрага».
  • 5 квітня долучайтесь до Міжнародного Дня пішої ходи на роботу.
  • Викладайте в Instagram фото та відео, як ви ходите пішки, додавайте хештег #stepday та відмічайте @morshynska.ua

Поширюйте інформацію серед знайомих та у своїх соцмережах, відмічайте сторінки українських бізнесів, щоб ще більше людей долучити до проєкту «Спільна спрага». Адже кожен крок – це допомога країні, а кожен ковток Моршинської – сила природного відновлення для гарного самопочуття.

Добрі справи починаються з малих кроків. Долучайтеся до «Спільної спраги» українців допомагати людям.