Новини та прес-релізи

ТМ «Моршинська» долучається до підтримки інноваційної освіти та стає партнером платформи РОДОВІДсвіт

Українська національна компанія IDS Ukraine, виробник ТМ «Моршинська», вбачає одним із пріоритетних напрямків підтримки суспільства України сприяння сучасній освіті нового покоління українців. Тож партнерство компанії з платформою РОДОВІДсвіт допоможе розвивати унікальні освітні проєкти, створювати новітні навчальні програми й ініціативи.


Партнерство із РОДОВІДсвіт стало складовою соціальної платформи IDS Ukraine, виробника ТМ «Моршинська», яка під спільним гаслом «Щаслива країна майбутнього» об’єднує проєкти для розвитку України.

З огляду на всі обставини, пов’язані із повномасштабним вторгненням рф до України, в IDS Ukraine розуміють: щасливе майбутнє країни напряму залежить від того, що ми робимо сьогодні тут і зараз. Тож допомога компанії в розвитку і реалізації програм платформи РОДОВІДсвіт – це внесок у майбутнє українців, які попри обставини мають вже зараз здобувати якісну сучасну освіту, орієнтовану на підвищення національної свідомості, практичні навички життя у світі, що постійно змінюється, та головне – корисність навчального матеріалу із фокусом на його якості, а не кількості учбових годин. Таке партнерство для «Моршинської» стало органічним продовженням продуктових пропозицій і соціальних ініціатив на підтримку молоді у спорті та навчанні.

«Нам не байдуже, в якій країні ми будемо жити завтра. Але дбати про це потрібно вже зараз. Якісна освіта – це покоління упевнених у собі, свідомих, прогресивних громадян України, які будуватимуть нашу щасливу країну майбутнього. Тож ми готові долучатись до проєктів, які дозволяють виростити покоління визначних та свідомих особистостей. Підтримка бізнесом таких ініціатив, які зокрема реалізує РОДОВІДсвіт, вкрай важлива – вона допомагає мільйонам дітей отримувати якісні знання з будь-якої точки світу», – коментує Марко Ткачук, генеральний директор IDS Ukraine.

Так, завдяки партнерству РОДОВІДсвіт із IDS Ukraine та брендом «Моршинська» діти зможуть:
– Долучитися до програми раннього дошкільного розвитку (4–6 років) та початкової школи (1–2 класи) “Життя в долонях”, яка має необхідну підтримку від МОН України та запускається у цьому навчальному році.
– Безкоштовно і дистанційно навчатися у РОДОВІДшколі, адже наразі близько 700 тис. дітей перебувають за кордоном і майже 1 млн є внутрішньо переміщеними особами. Її програма побудована на цінностях екосистеми «особистість – громада – соціум» і «культура – самоосвіта – щастя», вона розвиває свідомість і самостійність. Програма зібрала найкращі практики видатних світових навчальних закладів, має підтримку МОН України, участь амбасадорів з 25-ти провідних національних університетів з усіх областей України. За ініціативи «Моршинської» найближчим часом для учнів буде розроблено курс «Екологічна свідомість», який залучатиме дітей до активної участі в екологічних проєктах та до збереження довкілля.
– Навчатися у найкращих ВНЗ України, отримуючи бакалаврські, магістерські й аспірантські РОДОВІДстипендії.

“Ми маємо глобальну мету проєкту – вчимо дітей важливим цінностям: як стати, залишитись і бути Людьми». І на це безпосередньо впливає освіта. Як і на національну безпеку країни, яку потрібно забезпечувати вихованням національної свідомості наступних поколінь, – говорить Ігор Дідковський, меценат і засновник проєкту. – Партнерство із українським бізнесом, який усвідомлює і розділяє такі цінності, – це еволюція РОДОВІДшколи і внесок в еволюцію України. Ми разом змінюємо свідомість наступних поколінь завдяки тому, що робимо освіту для українців.