Новини та прес-релізи

Заряджена енергією «Воля»: компанія IDS Ukraine випускає новий продукт

2023 рік ми починаємо із запуску продукту у новій для себе категорії – енергетиків.

Натхненна невтомними українськими військовими та цивільними, компанія виготовила напій під назвою «Воля» від «Моршинська», що пробуджує тіло і заряджає мозок.

Особливість напою полягає не тільки у назві і патріотичному вигляді банки, а й у складі: “Воля” – перший український енергетик на мінеральній воді – «Моршинська», містить кофеїн, амінокислоту таурин та важливі для метаболізму вітаміни B5, B6, B7, B12. Напій має класичний енергетичний смак, ідеальний баланс між солодким та кислим. Продукт середньогазований, доступний у алюмінієвій банці об’ємом 330 мл. Енергетик виготовляється в Україні, на новій виробничій лінії Моршинського заводу мінеральних вод «Оскар».

Ми, як український бізнес, прагнемо розвитку навіть у ці складні часи, – каже генеральний директор групи IDS Ukraine Марко Ткачук. – Компанія взяла сміливу планку: ми ризикнули запустити напій в абсолютно новій для себе категорії – енергетиках. Ми добре розуміємо, що саме такий продукт зараз на часі, адже вкрай необхідний захисникам, волонтерам і людям, що вимушені працювати вночі та понаднормово».
IDS Ukraine навіть у часи війни продовжує розвивати ринок та виводити нові актуальні формати. Створюючи «Волю» від «Моршинська» компанія прагнула, аби в продукті відобразилася вся міць українського народу та бажання свободи – з одного боку, а з іншого – аби новий енергетик заряджав на подвиги та досягнення цілей.

Новий український патріотичний енергетик ексклюзивно можна буде придбати через національного оператора доставки води і супутніх товарів mywatershop.ua вже з другої половини січня. У лютому він поступить до торговельних мереж.