Новини та прес-релізи

ЗІРКА ІГОРЯ ЦВЄТОВА

 

Легкоатлет з Миколаєва, двократний чемпіон Паралімпійських ігор та обличчя кампанії «Моршинська Спорт» Ігор Цвєтов отримав іменну зірку в Києві

Ім’я миколаївського спортсмена відтепер викарбуване на «Площі зірок» в центрі столиці біля ТЦ Gulliver. Алею, що була започаткована в 2015 році, прикрашають пам’ятні знаки видатним українцям, які досягли значних результатів в спорті та мистецтві. 

«Вже третій рік поспіль в кампаніях «Моршинська Спорт» ми знайомимо українців з титулованими спортсменами з різних куточків країни, які щодня працюють на імідж України в світі. Серед них немає випадкових людей, адже всі вони буквально потом і кров’ю вибороли свої перемоги. Кожен з них – справжній супергерой, приклад для наслідування і гордість для України. 

Щоразу, коли обличчя «Моршинська Спорт» прикрашають обкладинки журналів, беруть участь у рейтингових телевізійних проектах та отримують заслужену увагу і любов публіки – ми переконуємось знову і знову, що все робимо вірно. 

Сьогодні легкоатлет з Миколаєва, майстер спорту, двократний чемпіон Паралімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро Ігор Цвєтов отримав іменну зірку в Києві. Ігор надихає вірити в свою зірку, працювати на межі власних можливостей, досягати цілей і не зважати на перепони. Він доводить, якщо бігти щодуху до своєї мети – обов’язково вдасться фінішувати переможцем», — розповідає директор з маркетингу ІDS Ukraine Анатолій Гордєєв.

«Професійний спорт – це не тільки про регулярні тренування, виснажливу роботу над собою, а й про нові досягнення. Ми, спортсмени, певно, всі прагнемо піднятися на п’єдестал, побити власний або навіть світовий рекорд, почути переможний гімн України під час нагородження. Кожна маленька і велика перемога – поштовх рухатись до нових звершень ще швидше, вище, сильніше. Так влаштований світ спорту.

Але днями я отримав відзнаку, на яку зовсім не чекав – моє ім’я викарбуване на «Площі зірок» в Києві поруч з дуже крутими сучасниками, які знайомлять світ з сильною, творчою і дуже талановитою Україною. Сказати, що це приємна несподіванка – нічого не сказати. Я вдячний, гордий і щасливий! Не буду лукавити, сьогодні я відчуваю себе Усейном Болтом. Навіть думав нарешті пробігти 100-метрівку, яку підготував до Паралімпіади-2020. Але від щирого серця хочу подякувати батькам, тренерам, моїй другій сім’ї — паралімпійській та дефлімпійській збірній, і людям, які щоденно допомагають спортсменам долати перепони на шляху до мети. Всі наші досягнення можливі завдяки вам», — коментує відзнаку спортсмен Ігор Цвєтов.

Нагадаємо, що цьогоріч Ігор Цвєтов разом зі світовою рекордсменкою зі стрибків у висоту, віце-чемпіонкою світу Ярославою Магучіх, чемпіоном Європи з важкої атлетики Дмитром Чумаком та чемпіонкою Паралімпійських ігор з плавання Єлизаветою Мерешко стали головними героями рекламної кампанії та нового сучасного дизайну етикетки «Моршинська Спорт».